Siren and Co

 • Quote1
  Tämä seminaari muutti elämäni. Ei kulu päivääkään, ettenkö käyttäisi saamaani tietoa hyväkseni.

  S. Bennet, Operatiivinen Johtaja
  Wells Fargo
 • Quote2
  Osallistuminen tähän seminaariin on parasta,mihin olemme rahaamme käyttäneet.

  Paul Jennings
  Rolls Royce, Englanti
 • Quote3
  Kun ensimmäisen kerran kuulin tämän seminaarin, tunsin itseni huijatuksi. Toivoin, että olisin kuullut sen kolmekymmentä vuotta sitten.

  Larry Gigliotti
  Etelä-Dakota Game, Fish and Parks
 • Quote4
  Käytän näitä materiaaleja joka päivä.

  Greg Lee
  Toimitusjohtaja, Carl Zeiss, IMT
 • Quote5
  Paras lähde epäkohteliaasta käytöksestä ja stressistä työpaikalla.

  Matt Villano
  The New York Times

Tietoa meistä

Tapio Sirén


Kiinnostus ihmisten välisten konfliktien ratkaisemiseen ja ennaltaehkäisemiseen nousee omasta elämästä. Jokainen, niin minäkin, olen kokenut vaikeuksia läheisissä ihmissuhteissa.

Etelä-Afrikassa asuessani tutustuin sattumalta Anna Maravelakseen ja hänen työhönsä Owen, Adendorff & Associatesin kautta. Näkemäni materiaali teki minuun suuren vaikutuksen, sillä konfliktit ja erimielisyydet olivat aina olleet asioita, joita olin lähinnä vältellyt. Ehkä syy oli suomalaisessa kulttuurissa, minun insinööritaustassani, tai syvemmissä henkilökohtaisissa ongelmissa, todennäköisesti kaikissa näissä ja monessa muussa.

Tajusin, että ristiriidat ovatkin haasteita, ongelmia, jotka vain odottavat ratkaisua ja minun oli mahdollista oppia paremmaksi ristiriitojen käsittelijäksi, sen sijaan, että vain välttelisin niitä.

Kun oli aika palata takaisin Suomeen halusin auttaa muitakin ihmisiä tällä saralla. Niinpä otin yhteyttä Anna Maravelakseen ja menin hänen luokseen lisäoppiin. Tällä hetkellä autan työyhteisöjä ja ihmisiä antamalla heille näitä tärkeitä taitoja ja ratkaisemalla jo tulehtuneita tilanteita.

profilepic

            

Me


Sirén & Co. on osa ammattilaisten verkostoa neljässä eri maassa, Iso-Britannia, Suomi, Etelä-Afrikka ja Yhdysvallat. Uskomme, että konfliktit eivät kärjisty pahanilkisyyden seurauksena. Pahanilkisyys on pikemminkin seuraus ristiriitojen käsittelytaitojen puutteesta. Koulutuksissamme ja konfliktienratkaisuprojekteissamme tuomme esiin virheet, jotka ovat tuhoisien erimielisyyksien taustalla, sekä niiden kauaskantoiset seuraukset. Samalla tarjoamme näihin haasteisiin todistetusti toimivia ratkaisumalleja, jotka auttavat ihmisiä sekä töissä että yksityiselämässä.

Jokainen meistä on vaikuttunut näistä opeista ja nähnyt kuinka ne ovat, jossain tapauksissa kirjaimellisesti muuttaneet ihmisen elämän. Haluammekin nähdä organisaatioiden rakentavan kulttuureja, joissa vallitsee vahva yhteenkuuluvuus ja hallitsevan ne taidot, joilla konfliktien tuhoisia muotoja voidaan hallita.

Partnerimme Bronwyn Etelä-Afrikasta on sanonnut hyvin, että näiden oppien avulla on mahdollista tehdä suhteista terveitä ja kummallekin osapuolelle. Eläminen Etelä-Afrikassa Apartheid historian kanssa, luo suuren tarpeen sovinnon hakemiselle. Maya Angelou on sanonnut: ”Kun tiedät paremmin, teet paremmin”. Moni Etelä-Afrikassa ei tiedä, miten tehdä paremmin, sillä heille ei ole annettu työkaluja eikä taitoja. Thera Risingin materiaalin avulla, ihmisillä on mahdollisuus oppia elämää muuttavia periaatteita ja tekniikoita ristiriitojen ratkaisuun ja luottamukseen perustuvien ihmissuhteiden rakentamiseen.

 

Tarkemmat esittelyt

 

Tietoa meistä

Sirén & Co. auttaa organisaatioita ja ihmisiä välttämään niitä huomaamattomia virheitä, jotka muuttavat pettymykset ja erimielisyydet valtataisteluiksi ja kiusaamiseksi.

Uskomme, että konfliktit eivät kärjisty pahanilkisyyden seurauksena. Pahanilkisyys on pikemminkin seuraus ristiriitojen käsittelytaitojen puutteesta. Koulutuksissamme ja konfliktienratkaisuprojekteissamme tuomme esiin virheet, jotka ovat tuhoisien erimielisyyksien taustalla, sekä niiden kauaskantoiset seuraukset. Samalla tarjoamme näihin haasteisiin todistetusti toimivia ratkaisumalleja, jotka auttavat ihmisiä sekä töissä että yksityiselämässä.

Sosiaalisessa Mediassa

Facebook on erinomainen tapa seurata meitä ja pysyä ajan tasalla aktiviteeteistamme tai ottaa meihin yhteyttä.

fbButton

Sirén & Co. uutiskirje

Suojelemme yksityisyyttäsi, pitämällä huolta siitä, että sähköpostiosoitteesi pysyy salassa.

Ota yhteyttä

Kaikki viestit tallennetaan ja spämmiä ei suvaita.


You are here: Home Tietoa meistä