Siren and Co

 • Quote1
  Tämä seminaari muutti elämäni. Ei kulu päivääkään, ettenkö käyttäisi saamaani tietoa hyväkseni.

  S. Bennet, Operatiivinen Johtaja
  Wells Fargo
 • Quote2
  Osallistuminen tähän seminaariin on parasta,mihin olemme rahaamme käyttäneet.

  Paul Jennings
  Rolls Royce, Englanti
 • Quote3
  Kun ensimmäisen kerran kuulin tämän seminaarin, tunsin itseni huijatuksi. Toivoin, että olisin kuullut sen kolmekymmentä vuotta sitten.

  Larry Gigliotti
  Etelä-Dakota Game, Fish and Parks
 • Quote4
  Käytän näitä materiaaleja joka päivä.

  Greg Lee
  Toimitusjohtaja, Carl Zeiss, IMT
 • Quote5
  Paras lähde epäkohteliaasta käytöksestä ja stressistä työpaikalla.

  Matt Villano
  The New York Times

Tiimin kehittäminen ja uudistaminen

Ihmiset kestävät aika hyvin paineita, jotka tulevat työn tekemisestä. Paineita, jotka tulevat siitä, että homma ei pelaa, kestetään huonommin. Tämä tarkoittaa kaikkea työvälineistä koko organisaation toimivuuteen. Jos tätä häiriökuormitusta on liikaa, ihmiset alkavat väsyä ja oireilla.

Jokainen ihminen haluaa kokea olevansa arvostettu jäsen työyhteisössään. Tällöin on kyse johtamisesta ja ihmisten kohtelusta. Kirjoitetut pelisäännöt siitä, miten töissä käyttäydytään vähentävät ristiriitoja ja kiusaamista merkittävästi.

Hyvin kirjoitetut  ja yhdessä luodut pelisäännöt lopettavat negatiiviset käyttäytymismallit ryhmäkäyttäytymistä hyväksi käyttäen. Yhteisten pelisääntöjen luomisen aikana jokainen ryhmän jäsen omaksuu kunnioittavammat ja ammattimaisemmat käyttäytymismallit.

Säännöt ovat voimakkaita, joten yksilöt omaksuvat ne helposti ja kunnioittavat niitä. Sääntöjen luomisprosessi tarjoaa tehokkaan tavan tehokkaan tavan parantaa ryhmien ammattimaista käytöstä sekä keskinäistä luottamusta ja kunnioitusta.

happy team

Tietoa meistä

Sirén & Co. auttaa organisaatioita ja ihmisiä välttämään niitä huomaamattomia virheitä, jotka muuttavat pettymykset ja erimielisyydet valtataisteluiksi ja kiusaamiseksi.

Uskomme, että konfliktit eivät kärjisty pahanilkisyyden seurauksena. Pahanilkisyys on pikemminkin seuraus ristiriitojen käsittelytaitojen puutteesta. Koulutuksissamme ja konfliktienratkaisuprojekteissamme tuomme esiin virheet, jotka ovat tuhoisien erimielisyyksien taustalla, sekä niiden kauaskantoiset seuraukset. Samalla tarjoamme näihin haasteisiin todistetusti toimivia ratkaisumalleja, jotka auttavat ihmisiä sekä töissä että yksityiselämässä.

Sosiaalisessa Mediassa

Facebook on erinomainen tapa seurata meitä ja pysyä ajan tasalla aktiviteeteistamme tai ottaa meihin yhteyttä.

fbButton

Sirén & Co. uutiskirje

Suojelemme yksityisyyttäsi, pitämällä huolta siitä, että sähköpostiosoitteesi pysyy salassa.

Ota yhteyttä

Kaikki viestit tallennetaan ja spämmiä ei suvaita.


You are here: Home Tiimin kehittäminen ja uudistaminen