Avoimet seminaarit syksyllä 2014

Ristiriitoihin ratkaisu (24. lokakuuta)
Tämän seminaarin aikana nämä tavat ja niiden kauaskantoiset seuraukset tulevat tyrmäävän selviksi. Tulet oppimaan, miksi negatiiviset oletukset kasvavat ja leviävät, miten tuhoisia ristiriitoja ehkäistään ja miten eliminoidaan tiedostamattomat tavat, jotka sytyttävät valtataistelut ja lisäävät epäluottamusta. Johtajat ja työntekijät todistavat, että tämä seminaari on muuttanut radikaalisti heidän suhtautumisensa ristiriitoihin niin työ- kuin yksityiselämässä.
Alkamispäivä: 24-10-2014 08:45 
Loppumispäivä: 24-10-2014 16:30 
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 2 viikkoa ennen
Paikka: Google Map
Kieli: Suomi
Maksimi
osallistujamäärä:
12
Hinta: €550+ALV

Rekisteröidy
 
 
 

 
 
 

Tietoa meistä

Sirén & Co. auttaa organisaatioita ja ihmisiä välttämään niitä huomaamattomia virheitä, jotka muuttavat pettymykset ja erimielisyydet valtataisteluiksi ja kiusaamiseksi.

Uskomme, että konfliktit eivät kärjisty pahanilkisyyden seurauksena. Pahanilkisyys on pikemminkin seuraus ristiriitojen käsittelytaitojen puutteesta. Koulutuksissamme ja konfliktienratkaisuprojekteissamme tuomme esiin virheet, jotka ovat tuhoisien erimielisyyksien taustalla, sekä niiden kauaskantoiset seuraukset. Samalla tarjoamme näihin haasteisiin todistetusti toimivia ratkaisumalleja, jotka auttavat ihmisiä sekä töissä että yksityiselämässä.

Sosiaalisessa Mediassa

Facebook on erinomainen tapa seurata meitä ja pysyä ajan tasalla aktiviteeteistamme tai ottaa meihin yhteyttä.

fbButton

Sirén & Co. uutiskirje

Suojelemme yksityisyyttäsi, pitämällä huolta siitä, että sähköpostiosoitteesi pysyy salassa.

Ota yhteyttä

Kaikki viestit tallennetaan ja spämmiä ei suvaita.


You are here: Home Tulevat seminaarit